Jonger dan 26 jr? Advies over:

online verspreide naaktbeelden

• als iemand je online seksueel benadert 

afpersing met naaktbeelden 

• alle vormen van online seksueel misbruik

Contact verzoek

 

Adres

HELPWANTED.NL

Nieuwezijds Voorburgwal 21 II

1012 RC Amsterdam

Tel: 020 – 261 5275

 

Email
info [at] helpwanted.nl

 

Openingstijden
Helpwanted.nl is op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 telefonisch en per mail bereikbaar. Onze chat voor jongeren is elke werkdag tussen 16:00 en 19:00 geopend. In het weekend is Helpwanted.nl gesloten. Voor hulpvragen kun je 24/7 terecht bij onze adviesmodule.

 

Pers

Heb je een persvraag voor Helpwanted.nl, stuur dan een mailtje naar [email protected] of kijk op de site van eokm.nl voor het telefoonnummer van de woordvoerder. 

 

Scholieren en studenten
Studenten en scholieren die met ons in contact willen komen of informatie zoeken om een werkstuk te maken of een presentatie te houden over online seksueel misbruik, kunnen hier terecht.  

 

Mededeling: 

In verband met de in Nederland genomen maatregelen rondom het Corona-virus, werkt Helpwanted.nl zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor kan daardoor iets langer duren voordat aangevraagde flyers opgestuurd worden. Inmiddels is het wel weer mogelijk om voorlichtingen  of workshops aan te vragen. In overleg kan een voorlichting ook online worden gegeven. Bedankt voor uw begrip.

 

Contactformulier

Let op: onderstaand contactformulier is NIET bedoeld om advies te krijgen over online seksueel misbruik of om dat aan ons te melden. Wil je advies over jouw situatie, klik dan op Check jouw situatie. Je kunt ook met ons chatten

 

Klik hieronder en het contactformulier opent.

Ik wil graag lesmateriaal / promotiemateriaal aanvragen

Anders