Je kunt bij ons advies krijgen over

online verspreide naaktbeelden

• als iemand je online seksueel benadert 

afpersing met naaktbeelden  

• alle andere vormen van online seksueel misbruik van jongeren (<26 jr).

Ik zoek advies

Ik zoek advies voor een kind dat slachtoffer is van online seksueel misbruik!

Welkom op de site van Helpwanted.nl. Deze pagina is bedoeld voor ouders, opvoeders, docenten en hulpverleners van kinderen en jongeren die slachtoffer zijn geworden van online seksueel misbruik. 

 

Op onze website worden een aantal veelvoorkomende problemen behandeld. U kunt de problemen hieronder vinden. Als het probleem op het kind waar u advies voor zoekt van toepassing is, kunt u met het kind of namens het kind de informatiepagina's bekijken. 

Als u advies op maat wil, dan kunt u ook samen met het kind of namens het kind onze vragenlijst 'Check jouw situatie' invullen. U krijgt dan specifiek advies voor de situatie van uw kind. Als uw vraag aan het eind van de vragenlijst nog niet is beantwoord, kunt u het contactformulier invullen, dan nemen we contact met u op. 

 

Als u meer informatie over social media wil, dan kunt u onze social mediahandleidingen eens bekijken. Hier vindt u o.a. informatie over hoe je mensen blokkeert of rapporteert op social media.

 

Bent u docent, en circuleert er een naaktfoto bij u op school? Bekijk dan ons stappenplan.

 

 U of het kind kunnen ook elke werkdag tussen 16:00 en 19:00 met ons chatten of ons bellen op 020 – 2615275 tussen 09:00 en 16:00.

 

Meer informatie voor ouders en opvoeders

Hoe praat ik met mijn kind over online seksuele veiligheid?

Hoe weet ik of mijn kind slachtoffer is van online seksueel misbruik?